"TEA U.T." Hobby Teás weblap

Világok teái, teák világa. Zöld tea, fehér tea, sárga tea, wulong / oolong tea, vörös tea, heicha "élő" fekete tea, puerh tea. Itt mindent megtalál, ami Tea.

Természetesen ízesített puerh teák:

Sötét Puerh tea
Rózsaszirommal, illetve Narancshéjjal keverve

 Üdvözlöm a természetes módon ízesített teák világában! Itt kizárólag természetes, valódi teát és hozzá kevert különféle természetes gyógynövényeket, fűszereket, virágokat talál!! Nincs mesterséges aroma, nincs ízfokozó, nincs színezék, nincs állományjavító! Kizárólag tea és egyéb herbák, növények!

   Kínában (és Japánban, Koreában, Indiában meg az összes keleti országban) a teát sosem elsősorban az ízek miatt keverték a legkülönfélébb növényekkel. Ráadásul amikor ízesített teáról van szó, még véletlenül sem az áruházak filterek málnás-szilvás-fahéjas "teájára" kell gondolni, ami málnát szilvát és fahéjat biztosan nem látott és teát is éppen csak módjával...
   Jelen esetben igazi teáról és igazi gyógynövényekről, fűszerekről, virágokról van szó, azok minden értékes és gyógyító hatásaival! És ez a lényeg! Amikor Kínában teát ízesítenek legalább olyan fontos az "ízesítő" (tehát amit a teához kevernek), mint maga a tea. Tea és egyéb növény egyenrangú helyzetben van, amikor keverednek!
   Bővebben?? Úgy érzem nem nagyon szükséges tovább reklámozni, és nem is nagyon lehet. Aki ivott már ilyet vagy más ízesített puerh teát tudja miről beszélek. Illatok és ízek nem adhatóak át "virtuális" formában. Egyszerűen meg kell kóstolni! 

FIGYELEM!

Jelen esetben tehát NEM mesterségesen aromásított, és nem is természetazonos aromákat tartalmazó teáról van szó, hanem amikor a kis csomagolást kibontja IGAZI Teát talál benne, amelyhez IGAZI, TERMÉSZETES gyógynövényeket, fűszereket, virágokat kevertek!

Kicsi méret hatalmas erő, vizsgaidőszakban igazi mentsvár! (Persze csak fáradtság ellen, tudáshiányon nem tud segíteni!)

Ára: 800 Ft / 50gr. (8-10db teafészek)

------------------------------------------------------

Ez a tea elkészíthető kung-fu teaszertartás keretein belül, illetve természetesen "hagyományos" módon, nagyobb mennyiségben felöntve is. Az utóbbi esetben tegyen egy teafészket edénybe, rá fél liter, lehetőség szerint alacsony ásványianyag tartalmú, tiszta víz, 1.5-2 perc (avagy ízlés szerinti várakozás) után lehet szűrni, majd még 2-szer fel lehet önteni (egyre hosszabb ázási idővel), kitart egész napra... Vagy készíthet egyetlen kb 1-1.5 literes felöntést is 8-10perc ázási idővel. Szabad kísérletezni, kinek kinek ízlése szerint... "Ízesíteni" fölösleges, sőt!

Rózsás:

puerh tea és rózsaszirom

puerh tea és rózsaszirom

puerh tea és rózsaszirom

puerh tea és rózsaszirom

Narancshéjjal:

puerh tea és narancshéj

puerh tea és narancshéj

puerh tea és narancshéj

puerh tea és narancshéj

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 114
Tegnapi: 128
Heti: 114
Havi: 4 711
Össz.: 330 187

Látogatottság növelés
Oldal: Természetesen ízesített puerh teák: Rózsa illetve Narancshéj Sötét Puerh teával keverve
"TEA U.T." Hobby Teás weblap - © 2008 - 2019 - teaut.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: guanyin milyen tea? - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »