"TEA U.T." Hobby Teás weblap

Világok teái, teák világa. Zöld tea, fehér tea, sárga tea, wulong / oolong tea, vörös tea, heicha "élő" fekete tea, puerh tea. Itt mindent megtalál, ami Tea.

Guang Xi Wu Zhou 2010 prémium nagy levelű Liubao sötét tea Arany Virággal

   Guangxi tartomány eredet teájának a Liu Bao = Hat Erőd (utalva a tea hat fokozatára, minőségére) heicha sötét/fekete teának az elsőszámú és autentikus gyártója a WuZhou Teagyár.
   A liubao tea a heicha sötét teák legsötétebb, azaz leginkább érlelt tagja, aminek oka főképpen az, hogy a gyártók nem bízzák avatatlan kezekre az érlelés első néhány évében az irányítást. A WuZhou liubao teák, miután elkészülnek még legalább 2-3 (olykor még több) évet a gyár titkos raktárában, "érleldéjében" töltenek.

Guang Xi Wu Zhou 2010 prémium nagy levelű liubao sötét tea Arany Virággal

   Ez itt egy 2010-es évjáratú, nagy levelekben álló, prémium minőségű blend, melyben Arany Virág nemespenész él és virul. Íme egy tökéletes Liubao sötét tea két aspektusa:

1: Nem tud választani a reggeli kávé, kakaó és mandulás forró csoki közül? Itt van ez a tea, igya ezt! Ez itt úgy három az egyben, hogy mégis egyedi.

2:
- Milyen ez a tea?
-Hm... érintetlen! Egy tiszta erdő, olyan ahol még nem járt ember és mindenhol gombák élnek a sűrű aljnövényzetben. 

(Maguk szerint létezik érintetlen erdő? Szerintem igen, de olyat élő ember még nem látott, legalább is mai ember nem. Miért? Azért, mert a természettől szinte végérvényesen elszakadt, avagy "túlpörgött" (mondjam, hogy modern?!) ember(?), tegyük fel, belép egy olyan erdőbe, ahol emberemlékezet óta nem járt előtte senki emberi lény, úgy ez az erdő ettől a pillanattól fogva már nem érintetlen többé. Ki tudja, talán helytelen a meglátásom, de lehet nem kéne ennyire nagyon tudatosnak és individuálisnak lennünk, vagy akarnunk lenni... vagy... simán csak be kéne néha kussolni és inni egy teát, akár erdőben, akár otthon, vagy bárhol.)

   A liubao érlelt fekete teára Kínában csoda elixírként tekintenek, mindenek gyógyítójaként tisztelik és isszák, és úgy tartják, minél idősebb és érettebb annál jobb... és jobb és jobb... Csak megerősíteni tudjuk.

Ára:
2.500 Ft / 50gr. 


   A tea elkészítéséhez leginkább (sőt ez esetben szinte kizárólag...) a Gong Fu Cha-t azaz kung fu teaszertartást javasoljuk, de természetesen "hagyományos" módon, nagyobb mennyiségben felöntve is elkészíthető. Ez utóbbi esetben használjon 5-6gr teát, rá fél liter 90-95 °C-os víz, 1-2 perc után lehet szűrni, majd még 2-3-szor ízlés szerint felönteni, kitart egész napra...

A teáról további, nagyobb felbontású, jobb minőségű fotókat IDE KATTINTVA talál!

 Guang Xi Wu Zhou 2010 prémium nagy levelű liubao sötét tea Arany Virággal

Guang Xi Wu Zhou 2010 prémium nagy levelű liubao sötét tea Arany Virággal

Guang Xi Wu Zhou 2010 prémium nagy levelű liubao sötét tea Arany Virággal


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 88
Tegnapi: 128
Heti: 88
Havi: 4 685
Össz.: 330 161

Látogatottság növelés
Oldal: Guang Xi Wu Zhou 2010 prémium nagy levelű Liubao sötét tea Arany Virággal
"TEA U.T." Hobby Teás weblap - © 2008 - 2019 - teaut.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: guanyin milyen tea? - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »